perjantai 15. maaliskuuta 2013

Aurinkoista pakkaspäivää!

Viime viikkoisen blogiäivityksen unohtumiseen minulla on tällä kertaa oikein hyvä syy - olin flunssan kourissa sängyn pohjalla koko viime viikon. Torstaiaamuna raahauduin postilaatikolle, enkä ollut ovesta ulos päästä (en tiennyt että oli satanut "hieman" lunta). Kokeilin jo maanantaina työntekoa, mutta olo oli vielä niin hutera että jäin vielä pariksi päiväksi kotiin. Sitkeä flunssa on ollut.

Täällä ei tapahdu mitään sen kummoisempia, labrahommia riittää, toisaalta analyysejä pitäisi myös jaksaa tehdä (taidan toistaa tässä samat asiat kuin kuukausi sitten). Sain kaikki kevään apurahahakemukset tehtyä helmikuun loppuun mennessä, joten nyt odotellaan tuloksia niistä.

Ilmoittauduin jälleen kahlaajakonferenssiin, joka pidetään syksyllä Sheffieldissä, Englannissa. Mukavaa päästä taas näkemään tuttuja naamoja (olenhan jo kaksi kertaa aiemmin ollut kyseisessä konferenssissa).

Mitäs tässä muuta, samaa vanhaa jaarittelua, hitaasti etenee nyt hommat. Vaikka pitäisi. Jaksaa vähän reippaammin. Niin saisi asiat etenemään. Mutta kun. Plääh.

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! Ei se siitä!
 
Nelli

P.S. Kyllä se oikeasti siitä, nyt on vain ollut vähän vaikeampi alkuvuosi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti